Je 1ste bestelling

Ons verhaal

foto kind met tomatensoep

Vloeibar ontstond in 2014.

 “Met veel zorg voor enkele kleine tomatenstekken, groeiden deze uit tot heuse planten. Met voldoening proefden we van onze allereerste oogst. Het cliché klopt; je eigen geoogste tomaten zijn veel lekkerder. Enkele liters later beslisten we om die pure tomatensoep met balletjes dan maar uit te delen . Ook de buren lustten er wel soep van. Daarop werd soep maken een specialiteit. Aangevuld met een flinke dosis creativiteit, zin voor ondernemen en veel passie staan we ook vandaag nog steeds achter onze kookketels. Al zijn de tomaten even groot gebleven, de groenten bleven even vers.”

Sinds 2014 bereiden Jan en zijn team dagelijks honderden liters verse soep. Dit doen ze vanuit hun professioneel ingerichte keuken.

“De levering op kantoor gebeurt met milieuvriendelijke bestelwagens op CNG in de regio’s Antwerpen, Mechelen en Turnhout”

“We vinden smaak enorm belangrijk.”

“De kwaliteit van onze verse soep staat steeds voorop. Met intussen meer dan 300 verschillende recepten is ook de grote variatie een belangrijke troef.”

Vloeibar heeft verschillende verdeelpunten. Het zijn echte ambassadeurs die zelf met hart, ziel en passie hun vers product zorgvuldig bereiden en verkopen. We vonden dit al van bij onze start een mooie toevoeging aan het Vloeibar-verhaal.”

“Iedereen houdt wel van een lekkere tas soep. Soep brengt warmte en mensen bij elkaar.”

Ook voor catering biedt Vloeibar een oplossing. “Heel regelmatig bieden wij lekkere, dagverse soep aan eventueel in combinatie met huisgemaakte salades en/of fruitbereidingen. We staan paraat op bedrijfs- en of familiefeesten, vergaderingen of netwerkmomenten.” Eén jaar na de opstart lanceerde Vloeibar zijn eigen unieke foodtruck.  U kan hem boeken om uw evenementen of feestjes om op een originele manier in te kleden.

Tot op de fiets of in één van onze verdeelpunten!

vloeibar-onderweg
logo vloeibar

Het is onze missie om onze community te voorzien van smakelijk en écht eten; van een puur en artisanaal product. Samen met ons houden ze van lekker en gezond leven. Dit zijn in de eerste plaats echte “fresh soup-lovers” met echte, gezonde en lekkere producten voor tussendoor.

We geloven dat verse groenten en fruit daardoor een evidente plaats moeten krijgen in de dagdagelijkse eet –en drinkgewoonten van onze klanten. We zetten ons in om te investeren in onze mensen, ons bedrijf en de gemeenschap waarin we actief zijn om een duurzame en langetermijngroei van ons bedrijf te creëren.

Meer recepten kan u terugvinden op www.vloeibar.be of via mail info@vloeibar.be!

Smakelijk! Bon appetit! Good appetite ! Guter Appetit ! Bom apetite ! L’appetito buono ! God appetitt ! El apetito bueno! Smaklig Maltid ! Slamat ! Itadakimasu ! Priejatnawa apjetita ! Yensa’ka ! Tom ka kung!

Jij bent m'n lievelingss(n)oepje!

Geniet gezond mee en bestel nu.